Meidän poppoo

Hei!

Olen Suvi Ahonen, asumme mieheni kanssa Pohjois-Pohjanmaalla Haukiputaalla omakotitalossa. Kasvatan cavaliereja pienimuotoisesti kennelnimellä Muppu's. Kennelnimi minulle myönnettiin alkuvuodesta 2009 ja samoihin aikoihin ensimmäinen pentueeni näki päivänvalon. Olen suorittanut Suomen Kennelliitton kasvattajan peruskurssin 05/08. Olen jäsenenä Suomen Kennelliitossa sekä Suomen Cavalier Kingcharlesinspanieli ry:ssä.

Tavoitteenani on kasvattaa terveitä, mukava luonteisia ja kauniita rotunsa edustajia. Cavalierin tulee olla ehdottaman avoin sekä seurallinen hännänheiluttaja. Kaikki meiltä lähtevät pennut ovat sosiaalistettuja ja tasapainoisia naperoita, tottuneita lapsiin, toisiin koiriin ja "arkielämän hälinään". Käytän jalostukseen ainoastaan terveitä koiria ja tyypillisiä rotunsa edustajia.
Jokainen yhdistelmä on tarkan mietinnän lopputulos, Pyrkimykseni on, että kasvattini saavat elää pitkän ja ennenkaikkea terveen ja onnellisen elämän, tuoden iloa omalle perheelleen. Pennut syntyvät makuuhuoneessamme ja muuttavat siitä sitten kodinhoitohuoneeseen kun ovat siihen valmiita, niille annetaan myös mahdollisuus tehdä tutkimusmatkoja ympäri taloa.
Toivon jokaiselta kasvatin omistajalta, että he tarjoavat näille ihanuuksille parhaan mahdollisen hoidon ja olosuhteet. Olen myös apuna asiassa kuin asiassa; olipa asia sitten ihana tai ikävä.

Tällä hetkellä arkeamme ilahduttaa kuusi erittäin rakasta perheenjäsentä "Muppusta". Koiramme elävät kanssamme ja heillä on pääsääntöisesti käytössään koko talomme, rakennusvaiheessa kuitenkin pyrimme tekemään muutamia ratkaisuja helpottaaksemme arkeamme. Koirillamme on ikioma huone, olohuoneemme vieressä, jossa ne viettävät yönsä ja oleilevat työpäivien ajan. Koirien huoneesta on käynti kodinhoitohuoneeseemme, josta pääsee suoraan ulos.

Omistuksessamme on myös yksi uros "Lucky" Muppu's Lucky Stroke, Lucky on Daisyn toisesta pentueesta ja asustelee äitini luona Kuopiossa. Kotona pystyn pitämään vain rajallisen määrän koiria, joten tällä hetkellä minulla on myös yksi tyttö sijoituskodissaan M. California Garden Nomi, Nomi asustaa Oulussa Outin perheessä.

-Suvi Ahonen-

Kuvateksti

Kuvateksti

Kuvateksti

Kuvateksti