Meidän poppoo

Hei!

Olen Suvi Lappalainen, asun perheeni kanssa Pohjois-Pohjanmaalla Limingan kunnassa. Kasvatan cavaliereja pienimuotoisesti kennelnimellä Muppu's. Kennelnimi minulle myönnettiin alkuvuodesta 2009 ja samoihin aikoihin ensimmäinen pentueeni näki päivänvalon. Olen suorittanut Suomen Kennelliitton kasvattajan peruskurssin 05/08. Olen jäsenenä Suomen Kennelliitossa sekä Suomen Cavalier Kingcharlesinspanieli ry:ssä.

Tavoitteenani on kasvattaa terveitä, mukava luonteisia ja kauniita rotunsa edustajia. Cavalierin tulee olla ehdottaman avoin sekä seurallinen hännänheiluttaja. Kaikki meiltä lähtevät pennut ovat sosiaalistettuja ja tasapainoisia naperoita, tottuneita lapsiin, toisiin koiriin ja "arkielämän hälinään". Käytän jalostukseen ainoastaan terveitä koiria ja tyypillisiä rotunsa edustajia.

Jokainen yhdistelmä on tarkan mietinnän lopputulos, Pyrkimykseni on, että kasvattini saavat elää pitkän ja ennenkaikkea terveen ja onnellisen elämän, tuoden iloa omalle perheelleen.

Toivon jokaiselta kasvatin omistajalta, että he tarjoavat näille ihanuuksille parhaan mahdollisen hoidon ja olosuhteet. Olen myös apuna asiassa kuin asiassa; olipa asia sitten ihana tai ikävä.

Tällä hetkellä arkeamme ilahduttaa kolme karvaista erittäin rakasta perheenjäsentä . Koiramme elävät kanssamme touhuten kaikenlaista, tykkäämme mm. paljon mökkeillä. Käyn koirieni kanssa näyttelyissä muutaman kerran vuodessa

Omistuksessamme on myös yksi uros "Lucky" Muppu's Lucky Stroke, Lucky on Daisyn toisesta pentueesta ja asustelee äitini luona Kuopiossa. Kotona pystyn pitämään vain rajallisen määrän koiria, joten sijoitan myös välillä lupaavia narttupentuja.

-Suvi-