Harkitsetko pehmoista kainaloista?

Jos suunnitelmissasi on hankkia Cavalier pentu, olet tullut oikeaan osoitteeseen.

Toivon, että päätöksesi ottaa koira on tarkkaan harkittu, sillä koiran omistaminen antaa sinulle paljon mutta vaatii sinulta myös sitoutumista. Toivon että meiltä lähtevät pennut pääsevät täysivaltaisiksi perheenjäseniksi, jokaisen perheenjäsenen on oltava täysillä mukana koiran hankinnassa.

Cavalier on rotuna monipuolinen, sen kanssa voi harrastaa monenlaista; Näyttelyitä, Agilitya, Tokoa, oikeastaan ihan mitä vain, mutta se sopii hyvin myös ihan vain lenkkiseuraksi. Cavalier ei vaadi paljoa, sille tärkeintä on saada olla oman perheen lähellä ja mukana arjen askareissa.

Pennut luovutan aikaisintaan 8-viikon ikäisinä. Pennut ovat tuolloin rekisteröityjä, eläinlääkärin tarkastamia, mikrosirutettuja sekä ovat saaneet useaan otteeseen matokuurin. Pennut kasvavat tottuen normaaleihin kodin ääniin, totutan pennut lapsiin ja erilaisiin ihmisiin, toisiin koiriin, autoiluun, ulkoiluun. Minulle on tärkeää, että meiltä lähtevät pennut ovat reippaita ja sosiaalisia yksilöitä.

Liitän uudet pennunomistajat ensimmäiseksi vuodeksi cavalier-yhdistyksen jäseneksi.

Ota rohkeasti yhteyttä joko puhelimitse tai s-postilla. Jos päätät kirjoittaa s-postia, toivon kattavaa esittelyä perheestäsi ja millaista koiraa toivot, sukupuoli, harrastussuunnitelmat yms.

Kuvateksti

Kuvateksti