Astutettu 14.7

Muppu's Elyse Lay & C.i.B* Pohj Fi Se No Mva Cuddlier Last Man Standing

Meille on suunnitteilla pentue syksyksi. Mikäli kaikki menee hyvin, pennut syntyisivät syyskuun puolivälissä ja ovat luovutuksessa Marraskuun puolivälissä.

Pentueen emo Malle on 3-vuotias ihana neitokainen.
Rakenteeltaan terve ja kompakti. Malle on tutkittu sydämen ja polvien osalta terveeksi, silmissä kolesterolikertymää (harmiton löydös), muuten silmät ovat täysin terveet. Malle on luonteeltaan aktiivinen ja tykkää metsälekeistä yli kaiken.
Halutessasi voit tutustua Mallen äitiin Lilyyn sekä Mallen mummuun Daisyyn

Pentueen isä 4-vuotias Andy asustaa Kempeleessä. Andy on tutkittu terveeksi sydämen, silmien ja polvien osalta sekä magneettikuvattu syringomyelian varalta hyvällä tuloksella. Andy on mukava luonteinen; rauhallinen ja ystävällinen.

Pentujen sukutaulu jalostustietojärjestelmässä

Yhdistelmä on jalostusohjesäännön mukainen sekä yhdistelmällä on suomen cavalieryhdistyksen hyväksyntä. Pentujen sukua on laajasti MRI kuvattu syringomyelia varalta. Pennut eivät tule sairastumaan cavalierilla esiintyviin EF (episodic falling) CC (curly coat) & DE (dry eye) sairauksiin vanhempien perusteella.

Pennut tulevat olemaan väriltään blenheimejä, aivan kuten vanhempansa. Pennut rekisteröidään suomen kennelliittoon. Pennut saavat mukaansa kattavat pentupaketit sekä kirjalliset hoito-ohjeet. Pennut luovutan aikaisintaan 8-viikon ikäisinä.

Andyn terveys:

Sydän
Silmät Polvet
Syringomyelia
Ei sivuääniä
Terveet 0/0
SM 0B CM2

Mallen terveys:

Sydän
Silmät Polvet
Ei sivuääniä
Terveet, vähäistä kolesterolikertymää
eli korneadystrofia todettu
0/0