Syntynyt 9.6.2020

Muppu's Mini Laylay & Limited Edition Du Jardin De Claire

Meille syntyi pentue kesäkuussa, kaksi ihanaa urospentua.

Pentueen emo Lulu on 3-vuotias, rakenteeltaan terve ja kompakti. Lulu on tutkittu sydämen ja polvien osalta terveeksi, silmissä kolesterolikertymää (harmiton löydös) sekä muutamia ylimääräisiä ripsiä eli distichiasis, muuten silmät ovat täysin terveet. Lulu on luonteeltaan aktiivinen ja tykkää puuhastella perheen kanssa kaikenlaista. Lulu on sertiä vaille suomen muotovalio.

Halutessasi voit tutustua Lulun äitiin Lilyyn sekä Lulun mummuun Daisyyn

Pentueen isä 5-vuotias Tricolor poika. Byron asustaa Ranskassa ja on ollut nyt tovin jalostuslainassa täällä Suomessa kennel Gillespiessä Palokassa. Byron on tutkittu terveeksi sydämen, polvien osalta, silmissä ylimääräisiä ripsiä eli distichiasis, muuten silmät ovat täysin terveet. Lisäksi Byron on magneettikuvattu syringomyelian varalta hyvällä tuloksella. Byron on mukava luonteinen; aktiiviinen ja ystävällinen. Rakenteeltaan terve ja mukavana kokoinen cavalier uros.

Pentueen sukutaulu jalostustietojärjestelmässä

Yhdistelmä on jalostusohjesäännön mukainen. Pentujen sukua on laajasti MRI kuvattu syringomyelia varalta. Pennut eivät tule sairastumaan cavalierilla esiintyviin EF (episodic falling) CC (curly coat) & DE (dry eye) sairauksiin.

Byronin terveys:

Sydän
Silmät Polvet
Syringomyelia
Ei sivuääniä
Terveet,
Lievä Distichiasis (muutamia ylimääräisiä ripsiä)
0/0
SM 0c CM2

Lulun terveys:

Sydän
Silmät Polvet
Ei sivuääniä
Terveet,
Lievä Distichiasis (muutamia ylimääräisiä ripsiä)
0/0